3 gode gaveidéer til 1-årige

By:

Venter den første fødselsdag lige om hjørnet? Hvis du har en søn eller datter, som snart fylder et år, kan du nok roligt nikke genkendende til, at det første år er gået ufatteligt stærkt. Og når dette første år skal fejres, vil du formentlig ligeledes finde på en fantastisk gave til dit søde barn. Dog kan det som forælder eller for den sags skyld bedsteforælder, faster eller onkel være noget af en udfordring at finde på en god og spændende gave til hende eller ham, der fylder et år. Hermed kommer tre bud på gode gaver til den 1-årige fødselsdag.

Bøger

Bøger er, uanset hvilken alder vi rammer, en rigtig god gaveidé – især til de helt små. Når du skal finde bøger til 1-årige, er det dog vigtigt, at du sørger for at finde farverige bøger med masser af sjove og spændende billeder. Selvfølgelig kan du altid købe den tykke bog med H.C. Andersens eventyr, som barnet kan læse om nogle år, men til den 1-årige fødselsdag vil en bog med forholdsvis lidt skrift og adskillige billeder være en fremragende gaveidé.

Gåvogn

Hvis din søn eller dit barnebarn ikke allerede går, er en gåvogn en fantastisk gave til barnet. Med en gåvogn lærer barnet nemlig at stole på vognen og herefter turde mere og mere for endelig at kunne bevæge sig rundt på to ben. Benene og balancen bliver styrket, og dit barn vil have en omgang sjov underholdning, når krudtet skal brændes af. Kig desuden for eksempel nærmere på gåvogne fra det anerkendte og danske mærke Krea.

Motoriklegetøj

Endelig er motoriklegetøj ved at være en klassiker, når emnet vedrører gaver til den 1-åriges fødselsdag. Denne form for legetøj er uundværligt i alle børnefamilier, idet leg og bevægelse er en yderst vigtig forudsætning for, at barnet udvikler sig. Du kan finde motoriklegetøjet i alverdens former og farver, så der med garanti er noget for netop dit barn, barnebarn eller nevø.

Posted in: KREA