Bare tæer i høje hæle

By:

Der er årstider, hvor det er nødvendigt med nylonstrømper eller endnu tykkere strømper, men det bedste er sommeren, hvor jeg kan have bare tæer i de høje hæle. Det er både til kjoler og nederdele, men det er også til jeans. For mig er det noget, der ser rigtig godt ud. Men det kræver en god sko, der ikke strammer, for ellers er det lig med vabler og ømme fødder – noget, jeg helst vil undgå.

En god sko kan gøre så meget

Løsningen er lige til. Det gælder om at købe en god sko, der sidder godt, og som er rigtig pæn også. Jeg er mest til de neutrale sko, for de går til det hele, og gode sko kan jeg have i mange år. Med neutrale sko i neutrale farver er hele garderoben hurtigt klaret, for så er der til alt mit tøj.

Men jeg manglede et par i sort med hæl. Det er dem, jeg bruger mest, men selv de bedste sko holder ikke evigt. Normalt er de mærker, jeg foretrækker, ikke de billigste, men selv den slags er der råd for. For mig er rådet https://tondersko.dk/maerker/damer/tamaris.html, hvor jeg altid kan finde noget, jeg kan lide. Noget, der er godt, og noget jeg kan betale.

Denne gang var ingen undtagelse

Det var her jeg fandt mine nye og meget fine sko. Sorte og med hæl, præcis som jeg vil have dem. De sidder perfekt, så det er “ja” til bare tæer hele sommeren for mig og gerne langt ud på efteråret. De former sig efter min fod, så det er intet problem at have dem på en hel dag og danse hele natten, hvis det er det, jeg har lyst til.

Med sko i denne kvalitet får jeg lyst til at købe flere, og jeg ved lige, hvor det skal ske.

Posted in: Tamaris