Brunch er ren hygge

By:

Jeg er vild med brunch. Det, at det ikke helt er morgen længere, men at det stadig er alt det bedste fra morgenbordet, både mad, juice og kaffe samt det lækreste fra frokosten som laks og kødpålæg, det elsker jeg. Det er frugt og æg, og det er hygge. Det er aldrig for tidligt og det er heller ikke for sent. En ting er al hyggen, men arbejdet med at lave det hele, det vil jeg helst være foruden, hvis der kommer for mange gæster. Det bliver for meget for mig at skulle time det hele til tiden, og desuden virker fire blus og en ovn som alt for lidt. Til min fødselsdag kom maden derfor udefra.

Varmt, lækkert og comfy

Det skulle være brunch ud af huset, for det er som sagt, det bedste måltid der findes, og det skulle komme til mig, så jeg ikke skulle klare andet end at tage mit tøj på og dække bord.

For nylig havde jeg været til en rigtig god fest, hvor maden var kommet udefra, og jeg havde fundet ud af, at det firma, der leverede maden her, også leverede brunch. Lige noget for mig, for maden til festen var helt perfekt, og det var også det, jeg fik til min brunch.

Det var lige det, jeg fik. Den perfekte madoplevelse for mig og mine gæster. Det gjorde dagen helt perfekt. Og så til den pris.

Det store tag-selv-bord

Jeg havde valgt alle de retter, jeg bedst selv kan lide, og alt var varmt og lækkert. Jeg er meget imponeret over, at de kan klare alt fra brunch til store middage med samme gode resultat. Jeg har i hvert fald ikke brugt dette firma for sidste gang, for når de kan levere det hele, så gider jeg ikke selv at klare al arbejdet med at stå i køkkenet nogensinde igen.