Charmen ved eg

By:

Der er noget særligt over bordplader i eg. Det er den slags, du finder hos dine bedsteforældre, som igen stod hos deres forældre Det er nærmest uforgængeligt, det er slidstærkt, og den mørke farve er noget helt særligt. Men jeg er ikke så meget til de gammeldags og sortbejsede borde, der var moderne den gang, jeg er mere til den spændende og moderne kombination af egen og lette, men stadig kraftige, bordben i stål.

Et unikt bord

For mig skal et bord gerne være unikt. Det betyder ikke, at der ikke må være et som det, men at det skal være et, hvor træet er sit eget. Har sit eget liv, med unikke ringe, der viser træets liv. Det er et bord, som vil passes perfekt til min spisestue med stole i mørkt læder. En fed lampe eller to henover, og så har jeg den spisestue, jeg skal have resten af livet.

Derfor gik jagten på massive egetræsborde ind, og gennem denne blog fandt jeg det bord, jeg gerne vil have, hos Interiørbutikken. En hjemmeside, der har rigtig mange møbler hvor naturtræ og genbrugstræ er en del af dem, og jeg kunne bare købe mig fattig. Men jeg ville starte med spisebordet, for det var sådan et, jeg rigtig gerne ville have, og de havde lige et i den stil, jeg havde drømt om.

Jeg havde fundet bordet, og det blev bestilt med det samme. Så havde jeg nemlig masser af tid til at læse blogs, indtil det blev leveret.

Inspiration til mere

De fleste hjem har nok nogle lidt skæve hjørner, et rum, der kan kan bruges til kontor eller noget helt tredje. Det er altid spændende at se, hvad andre finder på at bruge denne plads til, og hvad der ser godt ud, hvis man som jeg også godt kan lide den rå, nordiske stil.

Det mest spændende er den måde, fok viser deres personlighed frem på gennem en blog og samtidig inspirerer andre til at gøre det samme. For mig er det helt sikkert en stil med det spisebord, der bliver leveret lige om lidt, men hovedbudskabet er, at du skal finde det, der gør dig glad i din hverdag, og at du kan blande det hele sammen, hvis det er det, du vil.

Jeg har i hvert fald besluttet mig til, at jeg vil købe det, jeg kan lide, og jeg vil sætte det sammen, som jeg kan lide det. Det er mit hjem.