De smukkeste smykker

By:

Der er bare nogle mærker, som for eksempel Lund Copenhagen, der laver de mest perfekte smykker. Det er her, blandingen af de helt klassiske margueritter, som er så ikoniske og så danske, som de kommer, men hvor de er sat ind i en moderne sammenhæng, hvad angår både form og farve. Jeg har altid elsket designet, men tidligere var de bare for gammeldags til, at det var noget, jeg ville gå med til hverdag. Det har dette mærke virkelig lavet om på. Nu er det smykker, der også er at finde på min ønskeseddel. Men jeg mener stadig godt, jeg må snyde og købe den første selv.

En fingerring

Jeg elsker alle former for smykker, så det er ikke noget problem at finde på flere margueritter, der kan pryde i min samling, selvom jeg har kastet min kærlighed på en fingerring. Det skal være den klassiske med guld og hvid, for den kan jeg bedst lide, og blomsten skal være stor. Der er både en stor og en lille, men den store er nu en gang den, jeg bedst kan lide. Som jeg har fundet på nettet i min størrelse. Til en rigtig god pris og med rigtig hurtig levering.

Til min fødselsdag

Den falder lige om lidt, og ringen skal pynte på min finger allerede der. Alt det andet på ønskesedlen håber jeg på at få på dagen. Leveringstiden og priserne er i hvert fald ingen undskyldning, og jeg ønsker mig sådan set det hele undtagen ringen, så længe det er holdt i hvidt og guld og dermed matcher den ring, jeg allerede har købt til mig selv. Så kan jeg have det hele på samtidig, eller jeg kan vælge til og fra efter mit humør. Desuden vil jeg vide, hvem der har givet mig hvad, og den tanke kan jeg godt lide.