Du har en chance for kompensation ved tidligere flyrejser

By:

Selvom tilstandene er blevet bedre for forbrugeren, så er det altid svært at få flyselskabet til at makke ret og betale kompensation, hvis du uheldigvis skulle stå i sådan en situation. Tidligere var det ganske håbløst nogensinde at tro på, at man ville få kompensation tilbage for en rejse med aflyste fly eller forsinkelser, men fordi EU og medierne generelt har haft større fokus på det, så er det da også blevet nemmere for dig.

 

Og faktisk kan det endda være, at du stadig har ret til kompensation, selvom det ikke ligefrem var i går, at dit fly blev aflyst. Lovgivningen i EU giver dig nemlig ret til stadig at kræve kompensation ved rejser, der er op til 3 år gamle! Om du kan få det eller ej er op til lovgivningen at vurdere, men alt andet lige har du stadig muligheden. Så måske du lige bør tænke tilbage og huske, hvorvidt du har været forsinket eller har fået aflyst fly i løbet af de seneste par år.

 

Hvornår kan du få kompensation?

Det er de færreste forbrugere af flyrejser, som er sat ind i, hvornår man har mulighed for at få udbetalt en økonomisk kompensation ved en uheldig flyrejse. Heldigvis er du ikke alene, og med tilbud som eksempelvis det hos specialisterne fra https://skyhelp.dk/ så er du meget bedre stillet i kampen mod flygiganterne!

 

Hvornår man kan eller ikke kan få kompensation er forskelligt fra rejse til rejse. Men i hvert fald så er hovedrammen, at du ved forsinkelser på over 3 timer, ved aflyste fly eller ved overbookinger kan få økonomisk kompensation. Ved brug af serviceydelser som eksempelvis tilbuddet via linket ovenfor, så slipper du for den unfair kamp mod Goliath. Goliath, altså flyselskaberne, er nemlig stadig rigtig slemme til at afvise en sag med årsager som vejrforhold eller andre usædvanlige forhold. Og sker dette, hvad kan man så gøre andet end give op eller kontakte en specialist? Ikke meget.

Posted in: forsinket fly