En attraktiv arbejdsplads

By:

Når jeg skal sælge vores arbejdsplads frem for andres, så er det første, jeg nævner, vores frugtordning. For mig betyder det rigtig meget at give de ansatte noget mere end bare en fleksibel og rummelig arbejdsplads. Der er mange ting, der kan gøres, for at sikre, de ansatte alle har det godt, men nogle ting er bare mere populære end andre. Det er rart med en kaffeautomat, men den slags er nok standard, ligesom te også er det, så der skal mere til. Og så hvorfor ikke noget, der er både sundt og lækkert på samme tid. Det var min tanke, da jeg indførte ordningen. Og også fordi jeg gerne vil have et stykke frugt ind imellem.

Nu bliver det leveret

I stedet for at købe det og huske at tage det med hjem, så bliver det nu leveret to gange om ugen af http://www.frugtcompagniet.dk/, der har stået for vores levering siden dag et. Et firma, jeg har fået den dybeste respekt for, for de kan bare deres kram. Det er altid frisk frugt, uanset årstiden, og smagen er altid i top. Knasende og sprøde æbler, saftige pærer, modne bananer, ja det bliver ved og ved.

Priserne er rigtig gode

Når jeg tænker på, at de skal skaffe frugten fra forskellige leverandører, tjekke, at kvaliteten er god nok til os kunder, transportere det ud til os og bruge rigtig meget tid på det hele, så er jeg ret imponeret over, det kan lade sig gøre til de priser. Man skulle tro, de gik på æblerov for at holde priserne helt i bund. Men her kommer det bare alle ansatte og mig til gode, så jeg kan kun glæde mig over, at der findes firmaer som dette, der kan levere det, jeg ellers ikke får spist i min hverdag, nemlig masser af frisk frugt.

Posted in: Firmafrugt