En redning, der virkede

By:

Der gik et rør i forretningen. Der var vand over det hele. Og jeg gik en lille smule i panik. I det mindste fandt jeg ud af, hvordan jeg lukkede for vandet, og jeg fik reddet tøjet ud, så det ikke tog skade. Det er det, jeg skal leve af, og det er sjovere at kunne holde åbent og have varer på hylderne. Men det krævede, at det rør blev fikset med det samme, og den slags kræver en blikkenslager. Frem med telefonen og i gang med at søge efter en.

Der er flere i området

Søgninger fører som regel til flere hits, og det gælder også blikkenslagere. Men jeg valgte at kigge ind hos http://www.oeens-blikkenslager.dk/ først, og dem valgte jeg at ringe til. De havde en mand, de kunne sende ud med det samme. Mere perfekt bliver det ikke. Jeg regnede med en midlertidig løsning, indtil det kunne klares helt, men der leverede de også.

Det var dog noget, der kunne klares med det samme, for det var et lille stykke rør, der var tæret igennem. Det skulle derfor bare skiftes ud, og så virkede det hele igen. Alt andet havde det helt fint, så der kom en permanent løsning med det samme. Og vandet kom væk fra gulvet. Jeg manglede lidt rengøring af min forretning, så var jeg klar til at åbne igen i morgen tidlig.

En stor anbefaling

Jeg er mere end bare imponeret over, så hurtigt det gik. Og mit held, at det ikke var mere. Men det har betyder alt for mig at få det lavet så hurtigt, billigt og effektivt. Jeg kan kun sige, at dem vil jeg anbefale. De har mere end fortjent flere glade kunder som mig, som også kan få styr på at fra deres levebrød og forretninger til deres hjem.

Posted in: blikkenslager