En sjov og anderledes gave

By:

Når veninderne og jeg mødes, så kan jeg godt lide at have en gave med. Ikke nødvendigvis hver gang, men bare en gang imellem, fordi det er hyggeligt og rart at glæde andre. Jeg er lige så kreativ som alle andre, så derfor er det tit gaver som blomster, vin og choklade, men jeg har besluttet mig til at finde på noget, der er lidt mere spændened og kreativt.

Gaven til tedrikkeren

Jeg har en veninde, der drikker rigtig meget te. Det sagt, så har hun styr på teen selv, så det ville ikke være en idé at købe den slags til hende. Derfor besluttede jeg mig til, at det i stedet skulle være en kande eller nogle smukke krus, hun kunne bruge til teen.

Det skulle også være en lidt anderledes kande, for jeg synes at mange af de designerkander, der er derude, er lidt kedelige. En gave må gerne være unik og fyldt med kærlighed og følelse.

Jeg kiggede derfor rundt på nettet i stedet, og her fandt jeg den perfekte tekande. Der er ingen tvivl om, at det er en kande, der kun er beregnet til det, og samtidig er der mønster på den.

Med hurtig levering

Ikke kun er det en rigtig smuk kande, den kom også rigtig hurtigt frem. Den var pakket ind som den mest skrøbelige last, hvilket jeg var rigtig glad for at se. Det er noget, der nemt kan gå i stykker, og den skal derfor passes på.

Alt var derfor klar til mit næste besøg, og den blev modtaget med kyshånd. En rigtig god gave, der allerede samme aften blev taget i brug med en rigtig lækker te. Det viste sig, at jeg havde købt den, der hvor hun køber te. Et sjov sammentræf i en verden, der bliver større og større hele tiden.

Posted in: tekande