Et overvågningssystem, som du selv kan sætte op

By:

Hvis du er bare en lille smule fingernem og samtidig har det rigtig godt med at spare penge, mens du på den anden side gerne vil sikre dit hjem med overvågning, hvorfor så ikke kombinere de to ting ved at sætte systemet op selv? Det valgte jeg at gøre, og det var faktisk lettere, end jeg troede.

Det startede med, at jeg gerne ville have overvågning

Det gælder om at sikre sig selv og sin familie og dermed også sit hjem og ejendele. Det var det, der fik mig til at indse, at der skulle bruges overvågning, som for mig står for det ypperligste inden for sikkerhed til hjemmet.

Men priserne på at få et firma til at komme ud og sætte den slags op, var alt for høje til min smag. Selvfølgelig er det ikke noget, der reelt kan sættes pris på, dog må man gerne være skeptisk over, at det skal koste så meget.

Derfor var jeg rigtig glad, da jeg fandt en hjemmeside, hvor der var mulighed for at få videoovervågning i topkvalitet, hvis jeg bare selv satte det hele op. Deres kundeservice vejledte mig desuden helt fantastisk om, hvordan det skulle gøres, og hvor mange kameraer der skulle til lige der, hvor jeg bor.

En god bestilling at gøre

Jeg var ikke i tvivl længere. De andre firmaer tager sig simpelthen alt for godt betalt for at sætte kameraerne op, noget du selv nemt kan klare med det mest basale værktøj. Ja selvfølgelig skulle jeg nok bruge længere tid på det alene, end de professionelle ville kunne gøre det, men jeg har i stedet fået videoovervågning i HD til økonomipris ved at lave bare lidt arbejde selv.

Desuden er der noget helt særligt over at kunne klappe sig selv på skulderen og vide, at ens eget arbejde er med til at sikre både familien og hjemmet.