Fototapet er helt perfekt til børnenes værelser

By:

Der er nogle rigtig kreative mennesker derude, der laver nogle fantastiske tegninger med maling på væggene i børnenes værelser, men det kræver, at du er mere end bare god til at tegne og male, for det skal være et resultat, som rent faktisk ligner og vil bringe glæde. Heldigvis er der en perfekt løsning for os andre, og det er tapet.

Genial kunst direkte på væggen

På bloggen http://dk-fototapeter.dk/ fandt jeg noget, der hedder fototapeter. Det er tapeter, der kan dække hele væggen eller bare en bid af den, og som har et motiv af en eller anden art. Her var gode eksempler på, hvordan dette kunne bruges i stue eller soveværelse og give noget liv til væggen bag sengen eller sofaen. Der var også en henvisning til Tapeteksperten, hvor der kan købes alle former for tapeter til gode priser.

Hos Tapeteksperten fandt jeg ud af, at der også var fototapeter med tegneseriefigurer, superhelte til drenge og prinsesser til piger. Helt fantastiske og flotte og for mig noget, der ville kunne gøre børneværelset kreativt, hyggeligt og rigtig spændende.

Jeg foretrækker det bestemt også over det at male med mange forskellige farver på væggene, for tapet kan fjernes på sigt, når det ikke længere er den slags, der trækker og gør det sjovt, hvilket er noget lettere end at skulle til at male det over og være sikker på, at alle farverne bliver dækket ordenligt, så der er ikke er skygger, der er næsten umulige at slippe af med.

Nemt projekt med stort udbytte

Jeg blev overrasket over, hvor nemt det er at sætte tapetet op derhjemme. Jeg havde forestillet mig, at det ville tage meget længere tid, men heldigvis var det hurtigt overstået. Resultatet er desuden rigtig flot. Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god kvalitet, og farverne er utroligt klare og levende.

Børnene er mindst lige så glade. Det skaber noget ekstra på deres værelser, som jeg ikke ville kunne skabe selv på nogen måde. Det er fascinerende, at noget, der ikke koster mere, og som er så nemt at have med at gøre, kan have så stor indvirkning på et værelse, som et fototapet har.

Jeg begynder at forstå, hvorfor tapet var så moderne mange steder, hvorfor det var det, du fandt på de fleste vægge tidligere, for det kan være utroligt elegant og smukt. Hvem ved, måske er det den slags tapet, børnene vil have, når de bliver større og vokser fra det, de har nu.

Posted in: Tapeteksperten