Gør din private bolig sikker

By:

Det er en uhyggelig tendens, men det er noget, vi må forholde os til. Der bliver nemlig begået flere og flere indbrud rundt om i vores lille land, og det gælder både i virksomhederne samt i de private hjem. Er du ikke allerede dækket ind på sikkerhedsfronten, så kommer vi her med nogle tips til, hvordan du kan gøre din private bolig mere sikker. Lyder det interessant, så læs med videre.

Få installeret videoovervågning

Det er det mest effektive præventionsmiddel, fordi er der noget, som tyven er hunderæd for, så er det altså videoovervågning. De er kamerasky som bare pokker, og derfor vælger de at gå i en lang bue rundt om dit hus, hvis først de spotter dine kameraer. Skulle de dog vælge at bryde ind, har du den fordel med overvågning, at du nu kan fremvise klare billeder af indbrudstyven til politiet, hvorfor opklaringsarbejdet bliver meget mere overskueligt. Det er altså både effektivt, når der skal forebygges, men også hvis der faktisk er sket et indbrud.

Du kan finde overvågning på siden her, og der skal nok være noget, der passer til din bolig samt dit budget – så hop en tur forbi.

Skræm tyven væk med en tyverialarm

Som navnet antyder, er det en alarm, som går i gang, hvis tyven kommer på besøg. Den hyler som bare pokker, og det er næsten helt sikkert, at den vil få den ubudne gæst til at stikke halen mellem benene meget hurtigt. Den vil nemlig både give besked til alarmcentralen, men samtidig vil den advare alle personer i nærheden af din bolig.

Skal du have sikret din private bolig, kan det klart anbefales, at du benytter dig af ovenstående råd. De er simple, og det er ikke nødvendigvis noget, som koster det hvide ud af øjnene. Og med disse få tiltag er du altså markant bedre sikret mod tyven, som nok går forbi huset, når han eller hun ser sikkerhedsudstyret.

Posted in: Overvågning