Grovkøkken i kælderen

By:

Jeg har længe ønsket at vores vaskerum også fik et grovkøkken. Et par skabe oppe og nede samt en håndvask, så havearbejde og andet kunne klares der og ikke ovenpå. Det ville også være det helt rigtige sted til det, der skal vaske i hånden, så det skulle klares. Min mand kunne ordne bordpladen, sørge for skabene og sætte håndvask og vandhanen op, og så skulle det bare tilsluttes vand og kloak. Det var mit job. Eller arbejdet bestod i, at jeg skulle finde en professionel, der kunne klare alt med VVS.

Min mand er ret handy, så det hele var sat op på ingen tid. Det skulle bare være funktionelt og enkelt, og det havde han virkelig gjort det. Lyse skabe og en lys bordplade, der passer god til et rum, der er i en kælder. Så jeg måtte hurtigt finde en blikkenslager, så jeg kunne komme i gang med at bruge et nyindrettede rum.

At handle lokalt

Noget andet, der betyder rigtig meget for mig, det er at handle lokalt. Det betød også, at jeg ville finde den bedst blikkenslager i vores nærområde. Dem, jeg hyrede, de var de bedste. Ingen tvivl der. De var punktlige og omhyggelige. De udførte arbejdet hurtigt, og det færdige resultat var bare smukt. Ja de gjorde endda rent efter sig selv, og det er absolut ikke alle håndværkere, der gør den slags.

Jeg var meget imponeret over det hele, og nu har jeg et fuldt fungerende grovkøkken, der kan bruges til alt mellem himmel og jord. En lille investering fra vores side, der kommer til at give os så meget igen, herunder en mere funktionel hverdag, især på de dage, hvor vi har puklet i haven eller har plukket frugt eller grønt, der skal ordnes, inden det skal nydes, spises, henkoges eller fryses.

Posted in: blikkenslager