Husk at passe godt på dig selv

By:

Vi lever i et stressende samfund, hvor præstation og sociale medier fylder alle dele af vores liv. Vi skal præstere som aldrig før på vores jobs samt se glade og velfungerende ud på de sociale medier. Dette kan være særdeles hårdt og udmattende, og derfor er det vigtigt at huske på at passe på sig selv. Ens helbred, sind og velvære kan nemlig lide betydeligt, hvis man ikke gør dette. Få i denne artikel nogle råd til, hvordan du bedst muligt passer på dig selv.

 

Oprethold en god hygiejne

Ifølge Sundhedsstyrelsen er det ekstremt vigtigt at opretholde en god hygiejne. Renhed og sundhed går nemlig hånd i hånd, da bakterier og forurening ellers smittes fra person til person. Derfor skal du sørge for at vaske hænder, have rene overflader, bearbejde fødevarer optimalt samt vaske tøj korrekt. Derudover er en god mundhygiejne også essentiel for dit helbred, og her bør du udskifte tandbørsten hver tredje måned. En miljøvenlig, naturlig og økologisk tandbørste fra Suztain, som du kan udskifte kvartalsvis med god samvittighed.

 

Træn din krop

Du har hørt det en million gange før, og nu hører du det igen – sørg for at få trænet. En sund krop er en krop, der er i bevægelse, og her er træning genialt. Regelmæssig motion giver bedre humør, mere overskud samt aktiverer omkring 1.000 gener i kroppen, og du bør derfor implementere motion i din hverdag.

 

Find selvværd i andet end arbejdet

Mange danskere har et selvværd, der er afhængigt af deres gode præstationer på arbejdet. Dette giver en høj arbejdsmoral samt motivation, hvilket kan være med til at skabe yderst gode resultater. Dog skal man sørge for at finde selvværd og glæde i andet end arbejdet. Gør man ikke det, kan man hurtigt køre sig selv ned, arbejde for meget samt skippe sygedage.

Posted in: Suztain