Hvad skal jeg give knægten

By:

Jeg ved at min ældste knægt er vild med ure, og jeg ved også, at jeg vil give ham et rigtig lækkert ur, når han om 6 måneder er færdig med ingeniøruddannelsen på DTU, men jeg ved intet om ure. Jeg kender hans stil, men ved intet om, hvad som er moderne, og hvad som er kvalitet, og den lokale urmager er ikke til megen hjælp. Jeg har ledt på nettet, men det var først, da jeg tilfældigt faldt over http://dk-designerure.dk/ og deres store blog om ure, at jeg kunne gøre en ekstra indsats for at finde det ur, som kunne være interessant for sønnike.

Hjælp på alle fronter

Jeg bad min søns kæreste om at kigge i min søns urskuffe og se, hvilke mærker, som han foretrak, og det kunne så måske sammen med bloggen give mig en idé.

På bloggen fandt jeg nogle interessante artikler som beskrev urene, deres funktion og den alsidighed, som et ur og har i dag.

Min søn er dog en meget aktiv sportsmand, så det er vigtigt, han får ure, som matcher hans aktive livsstil, derfor ledte jeg lidt rundt på bloggen, før jeg fandt en artikel, som handlede om dem med en aktiv livsstil købte af ure.

Jeg fik bestilt et ur, og det faldt heldigvis i min søns smag. Det lykkedes at få det hele klar til den dag, hvor han forsvarede sin kandidat og fik sin universitetsgrad. Det er imponerende, som der ikke skal mere til end en smule inspiration, før jeg kunne finde lige det rigtige til sønnike.

Andres inspiration

Jeg blev rigtig glad for den blog, for her kunne jeg finde andres inspiration og erfaringer, som de delte ud af. Det er en god måde at vurdere, hvad der er oppe i tiden, og det har gjort mig i stand til at skelne de forskellige modeikoner fra hinanden, men også at lære om de forskellige features et ur kan have nu om dage. Det er ikke bare klokken og eventuelt datoen.

Samtidig så glædede det mig, at jeg kunne finde et ur, der var mere end bare et sportsur. Det er ure, der er rigtig flotte, og jeg er glad for, det jeg valgte på denne baggrund var et ur, som min søn også kan bruge, når han starter på sit første arbejde efter endt uddannelse.

Gør som jeg og lad dig inspirere, når du skal købe et nyt ur, om det er til dig selv eller til en gave.

Posted in: Designerure