Jeg har altid elsket at lege

By:

Så det fortsatte jeg med, da jeg blev voksen, og jeg havde i mange år tryllesæt og den lille kemiker til at underholde både børn og børnebørn. En af dem foreslog, at jeg skulle til at lave bryg selv øl, så der var til familiefesterne og til min bar, som jeg havde ude i min mandehule. Den gamle garage ville fremover blive til en bar med eget mikrobryggeri, og jeg havde meget sjov ud af det.

At finde det hele

Men da vi så kom til det mere seriøse med at finde de remedier og de råvarer, som jeg skulle bruge, så var jeg virkelig på gyngende grund. Men til mit store held, så havde jeg en gammel kollega, som havde brygget sit eget øl i årevis, og han sendte mig en sms med en hjemmeside, som jeg burde kigge ind på. Det var hos dem, han handlede alt, og de havde god kvalitet og gode priser.

Jeg havde ikke rigtig noget at sammenligne med, men jeg kiggede også lidt hos nogle af deres konkurrenter, og deres priser var meget konkurrencedygtige.

Noget at starte på

Jeg skulle have en begynderpakke, så jeg måtte have fat i deres kundeservice, som så hjalp mig med at få sat det sammen på en fornuftig måde. Det var en meget positiv oplevelse, for det virkede ikke som om, at de var interesserede i mersalg, kun i det, som ville gøre mig i stand til at brygge god øl derhjemme.

Jeg fik bestilt et bryganlæg og nogle andre remedier som termometre og råvarer som humle, gær og krydderier, for jeg er mest til de mørke øl, så det var, hvad jeg ville brygge.

Det hele blev leveret efter kun nogle få arbejdsdage, så der var ikke meget tid til at hvile på laurbærrene. Allerede efter 14 dage var jeg godt i gang med den første omgang øl, og nu glæder jeg mig bare til, at det er færdigt.

Posted in: Bryg selv øl