Læsehestens paradis

By:

Jeg har altid været en af dem, som sad fordybet i min bog til og fra skole, arbejde eller når jeg tog toget ud til familien i ferierne. Jeg læste alt, hvad jeg kunne få fingre i, og det gør jeg stadig, men i dag er jeg gået over til lydbøger. For det er svært at have så mange bøger med mig, som jeg gerne vil, og når du kan have dem med dig, hvor de bliver læst højt, og hvor du så kan sidde og slappe af, det er nogle gange rart, og det giver dig en god mulighed for at stresse ned på en måde, som jeg ikke gjorde før.

Det er også let at have mange bøger med på en gang, og det gør jo, at jeg nærmest har et lille bibliotek til min rådighed hele tiden, og ja det koster, som det gør med så meget andet, men det er langt billigere end at købe bøgerne, og havde dem stående på en hylde derhjemme, og jeg skal ikke slæbe dem med mig, for jeg kan nu bare logge ind fra min mobiltelefon, og så er jeg kørende igen. Det er en kæmpe fordel.

Et spændende bibliotek

Det var min søster, som fik mig med på ideen om, at jeg skulle prøve lydbøger. Hun havde brugt det i en længere periode, og hun vidste det også ville være noget for mig, så jeg fik det i julegave, og siden har jeg ikke set mig tilbage.

Fordelene er, at der er mange bøger til rådighed, det er let at gå til, prisen er rigtig lav, og der er alle genrer i deres bibliotek. Jeg har en enkelt gang haft kontakt til deres kundeservice, og de var smilende, venlige og vidste lige, hvad ordet service betød, så det var en helt igennem positiv oplevelse.

Posted in: Lydbøger