Mad til festen

By:

Det gode ved et guldbryllup er alle de traditioner, der er forbundet med det. At blive vækket til syngende mennesker, der er feststemte, og så hygge med morgenbrød, for af en eller anden årsag, så er der altid dækket op i stuerne en sådan dag. Det var også sådan, da mine forældre skulle fejres Det skulle være med æresport og hele udstyret, og samtidig havde jeg sammen med min bror givet dem gaven på forhånd. Nemlig selve festen. Den skulle holdes hjemme hos mig, for jeg har pladsen i haven til det, og maden skulle komme udefra.

Det at finde den rigtige cateringservice

Alle firmaer vil rose sig selv til skyerne på deres egen hjemmeside, de vil have flotte billeder, og de vil love guld og grønne skove, men når man som jeg ikke så tit får mad leveret udefra, så er det svært at skille fårene fra bukkene og vælge en, der også kan levere varen. Mine forældre skal ikke snydes for noget på deres store dag.

Jeg kiggede meget rundt, for det skulle være klassiske retter, der ville falde i deres og i gæsternes smag. Det må gerne være traditionelt, men det skal samtidig være godt, for de skal kunne imponere en gammel husmoder med deres kunnen. Jeg havnede på http://danmark-catering.dk/, hvor helt almindelige fest- og madhungrende danskere havde beskrevet deres oplevelser med catering udefra. Det var tydeligt at se, at de alle uden undtagelse var mere end bare glade for eBuffet, så jeg måtte ind på deres hjemmeside og se, hvad de havde at byde på.

Klassisk udvalg og perfekt service

Det var lige den slags mad, som mine forældre ville mene var basen for enhver fest med respekt for sig selv, og jeg begyndte allerede der at forstå, hvorfor så mange havde været glade for deres udvalg. Hvis de så bare kunne leve op til den ros, de fik for levering og kvalitet, så var det perfekte guldbryllup allerede i hus.  Den gode score og de flotte anmeldelser gjorde, at jeg ringede til min bror for at få et par ekstra øjne på. Han var helt enig, så jeg ringede til dem.

Det var intet problem, at der kom mange gæster, og det var heller ikke noget problem for dem, at det hele skulle arrangeres hjemme hos mig. Så kom den store dag, og jeg ventede spændt på maden. De sommerfugle, der var i min mave,de forsvandt som dug for solen. Ebuffet kom til tiden med den mest perfekte menu, jeg har oplevet. De fortjener alle de gode anmeldelser og min med.

Posted in: ebuffet.dk