Meget lydt i vores lejlighed

By:

Vi fik for et par måneder siden vores drømmelejlighed i noget nybyggeri, ikke langt fra hvor vi begge er vokset op. Lejligheden er en stor, lys og rummelig 4-værelses, hvor vi let kan blive, også selvom der skulle komme børn, så vi var meget tilfredse. Det eneste, som vi ikke lige havde taget højde for, var, hvor lydt der er i lejligheden, for vi kan høre alt, der sker, og dermed kan naboerne også høre alt, hvad der sker hos os, og vi er begge meget musikinteresserede og synger og spiller guitar, så vi skulle finde en måde at lydisolere på, og det skulle gerne være noget, som ikke lignede det, som du ser i mange lydstudier.

Fandt løsningen ved et tilfælde

Vi havde ledt højt og lavt, men vi var ikke kommet tættere på en løsning, så nu skulle vi virkelig sætte de små grå i sving for at finde en løsning. Vi skulle tilfældigvis til møde med vores bank for at høre, om der kunne blive råd i budgettet til en bil, og der så vi til vores store overraskelse den løsning, som vi ledte efter.

Vores rådgiver havde fået nogle flotte billeder op på væggen, og vi kunne ikke længere høre, hvad der skete ude på parkeringspladsen, som lå lige ved siden af.

En god løsning

Jeg spurgte ind til billederne og fik at vide, at det var akustik-billeder. De dæmpede naturligt lyden, og det var lige det, som vi kunne bruge derhjemme. Vi fik at vide, hvem som havde leveret billederne, og så skulle vi hjem og se, om de kunne hjælpe os.

Det kunne de heldigvis, og de havde lige de billeder, som vi kunne bruge. Vi har efterfølgende været så tilfredse. Vi har nu en lejlighed, som ikke længere er så lydt som før, og vi fik det hele til en god pris, og det blev leveret hurtigt, så vi kan ikke klage. Måske kun lidt over, at bilen var der ikke råd til i budgettet.