Mit drømmehus, mit slot

By:

Mit drømmehus er mit slot. Ikke fordi jeg bor i et slot, men det føles sådan, når alting bare er, lige som jeg havde ønsket mig det. Det er en af de mange fordele vil at få byget et hus fra grunden af. Der er ikke detaljer, der ikke passer ind, eller ting i indretningen, der bare er irriterende. Det hele er lavet til en moderne familie, og det er meget lettere ikke at skulle tænke over den slags, men bare at kunne nyde hverdagen.

Det behøver ikke være kedeligt

Af en eller anden grund, så synes mange, at typehuse er kedelige. For mig er det lige det omvendte. Der er tænkt over alle detaljer, og det er en slags hus, der passer til alle familier. Det er ikke kun dygtige arkitekter, der tegner husene, det er lige så dygtige håndværkere, der opfører dem. I hvert fald, når det kommer til den slags typehuse, vi valgte imellem.

Der er tænkt over alt i indretning, men også i materialer. Og det hele leveres nøgleklart. Det at få en nøgle overrakt og så bare kunne flytte ind, det er en fantastisk følelse. Huset er desuden placeret på grunden, så vi får mest muligt ud af sollys i hele huset. Sol i stuen og skygge i køkkenet, lige som det bør være.

Med en god dialog

Desuden er det bare så rart at snakke med dem om processen. At vide, hvordan byggeriet skrider frem, og at det hele kører på skinner. De sørger for alt, fra byggetilladelse til det færdige byggeri, over vores behov for en terrasse. Det er jeg meget imponeret over, må jeg indrømme, og jeg er så tilfreds med det hus, der nu står, og hvor vi skal bo resten af vores liv. Det er her, børnene skal vokse op. Det er her, livet skal leves.

Posted in: Typehuse