Øl til grillen

By:

At stå og drikke et par øl, mens man griller, hører sig egentlig bare til. For mig hænger det i hvert fald sammen, og for mig er det lig med sommer. Men der er faktisk noget, der er bedre end øl til grillen, og det er hjemmebrygget øl til grillen. Det giver et pift, der er helt unikt, og efter jeg er begyndt at brygge, er det altid mig, der står for drikkevarerne, uanset om det er hjemme hos mig eller ude.

Nu er jeg ølmanden

Det er absolut et ansvar, jeg har taget på min skuldre, for jeg tager mit øl meget alvorligt. Det bliver passet og plejet, og det brygges af det bedste ingredienser, der findes på markedet. Det er faktisk ikke så svært, men drengene skal jo helst ikke miste respekten og tankerne om mig, så jeg har måske overdrevet en smule.

Det gælder om at have gode ingredienser, et godt bryganlæg og så ellers følge guiden, som samtidig er opskriften. Sværere er det faktisk ikke at komme i gang med ølbrygning. Resultatet fremstår bare så meget mere imponerende, i forhold til den tid og de kræfter der skal i det hele. Men det er sjovt, og det smager.

En anderledes hobby

Nogle samler på frimærker eller modeltog, jeg brygger øl. Det er ikke så forskelligt fra hinanden, forstået på den måde at en hobby er en hobby. Jeg foretrækker mit resultat over deres, også selvom mit ikke er evigt og varigt, for med min hobby er der mange gode stunder med andre, hvor man kan nyde produktet sammen. Over grillen om sommeren, men bestemt også til alle mulige andre lejligheder.

Der er ikke mange situationer, hvor man ikke lige kunne nyde en øl med en god ven, og jeg er altid leveringsdygtig i lidt af hvert.

Posted in: Ølbrygning