Oplev the fra hele verden

By:

The i alverdens farver og sorter

På en kold vinterdag er der næppe noget så skønt som at hælde en kop varm, dampende the op i sit krus og derefter mærke varmen i kroppen, når teen glider ned. Det at drikke the er de seneste år blevet mere og mere populært i takt med at udvalget af tesorter stiger herhjemme. The kan du nu få både i hvid, sort, grøn eller med urter. Mange tesorter har så ovenikøbet eksotiske navne som matcha, genmaicha eller sencha. Er du forvirret, så lad Carstensens Tehandel guide dig frem til lige netop din yndlingste. Vi har nemlig både erfaringen og lysten til at hjælpe dig igennem tejunglen, så du får muligheden for at skænke den helt perfekte kop te.

Forhandler også udstyr til the

Hos Carstensens Tehandel finder du både vores egne teblandinger og derudover blandinger, der er eksotiske, eksklusive og helt unikke. Vi sælger både pebermyntete, ingefærte og urtete. Ud over teblandinger så forhandler vi også tilbehør til din the. Vi har for eksempel et stort udvalg af virkelig flotte tedåser, og tekander. Udstyr der ikke bare gør det sjovere at servere the for dine gæster, men også er med til at give dit hjem et æstetisk løft.

Prøv vores egen teblanding

Carstensens Tehandel er en kombineret webshop og fysisk butik i Aabenraa, der fungerer som Skandinaviens største tehandel. Siden 1988 har ejeren Peter Hadberg Carstensen fra butikken i Sønderjylland solgt både egne teblandinger, og eksotiske tesorter fra hele verden. Der skiftes løbende ud i sortimentet, så du altid er sikker på at kunne få nye og spændende tesorter i vores butik. Kommer du ikke så ofte til Aabenraa kan du altid finde det samme fine sortiment på vores hjemmeside https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html Her kan du også læse gode råd om, hvordan du brygger den allerbedste kop te.

Posted in: the