Sælg din gamle bil og få en høj udbetaling

By:

Din gamle bil kan faktisk være mange penge værd. Tro det eller ej. Der er rigtig mange bilforhandlere, der er vilde efter at få fingrene i din bil, som alligevel bare står i garagen og aldrig bliver brugt. Du kan få høje udbetalinger og andre goder, hvis din formular bliver godkendt hos forhandleren. Der er dog flere vigtige overvejelser, du bør overveje, inden du vælger at sælge din bil. 

Find en alsidig forhandler

Når du er på udkig efter en forhandler, så bør du tjekke, hvor alsidige de er i forhold til at ville tage imod din bil. Der er mange forhandlere, som kun vil tage imod bestemte biler, og der er andre, som næsten vil have fat i alle. Du bør derfor altid være opmærksom på, hvilke modeller som de forskellige forhandlere vil betale for. Her kan det være en god idé at vælge en forhandler, som gerne tager imod mange forskellige biler, da de typisk også er alsidige i forhold til mange andre ting. Dette kan eksempelvis være, at de både køber skrotbiler og brugte biler.

Din brugte bil kan være mange penge værd

Da markedet er stort med forhandlere, der alle ønsker at tage imod din gamle bil, så kan du sagtens tillade dig at være kritisk, når det kommer til udbetalingen. Derfor kan det være en god idé, at du forhører dig hos flere forhandlere, inden du vælger. Du kan få en utrolig høj skrotpræmie, og hos de fleste forhandlere kan du få helt op til 100.000 kr. udbetalt for din gamle bil. Du kan med fordel også tjekke, om der er mulighed for, at din bil kan blive afhentet gratis. Du slipper dermed for at skulle bekymre dig om at få din gamle skrotbil fragtet hen til forhandleren. Du kan derudover også tjekke, om din forhandler tilbyder at afmelde dine nummerplader gratis, så du heller ikke skal bekymre dig om det. 

Posted in: skrotpræmie