Teplantens mange glæder

By:

Der er efterhånden ikke den varme drik, der ikke bliver kaldt te, men for mig er der kun én slags, og det er den helt ægte vare. Det betyder te fra teplanten, og i mit tilfælde skal det helst være den grønne te. Selvfølgelig er det en smagssag, men har du først smagt en ægte, grøn te, så er jeg sikker på, at du vil forstå mig og forstår, hvorfor det lige er mig.

Skøn året rundt

Det gode ved grøn te er, at den også kan drikkes kold. Den er meget læskende og velsmagende en rigtig varm sommerdag eller morgen, hvor det ikke nødvendigvis er noget varmt, du har lyst til. Det er også et godt supplement til vand, for alt efter omstændighederne, så har de fleste brug for andet og mere end masser af vand. Med te kommer der lidt ekstra smag til, og for mig er det med til at sikre, at jeg får drukket nok i løbet af dagen.

Det gælder om at bruge alle tricks for at holde væskebalancen, og ja det kan te altså gøre for mig. Det er også så meget bedre og sundere end saft eller sodavand. Især da jeg ikke søder min te med sukker eller andet, for jeg foretrækker den og smagen, som den er.

Vaskeægte te på nettet

Når det kommer til te, så er der mange steder, du kan få det. Der er næppe et supermarked, der ikke har et udvalg, men jeg er den kræsne køber og tedrikker, og derfor handler jeg te på nettet. Her får jeg den ægte vare, den, der både smager og dufter, og det giver en helt anden drik og oplevelse. Selv handler jeg kun hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, hvor kvaliteten og smagen lever op til mine strenge krav.

En forretning, jeg kun kan anbefale til alle dem, der elsker te som jeg.

Posted in: grøn te