Tilføj personlighed til stuen

By:

Tilføj personlighed til stuen

Stuen er et af de mest centrale rum i hjemmet, og derfor er det utrolig vigtigt, at denne er indrettet smart og attraktivt, så man har lyst til at bruge tid herinde. Der skal faktisk ikke særlig meget til for at gøre stuen til et rart sted at være. Det eneste der er nødvendigt, er at tilføje lidt personlighed hist og her. Det kan man blandt at gøre med personlige billeder på væggene.

Det behøver ikke at være svært

Mange finder det besværligt at få printet deres billeder op i en størrelse, så de kan hænge stolt på væggene, men jeg fandt personligt selv en løsning, som jeg synes, var meget enkel og lige til. Webshoppen SUMOpix er specialister inden for at printe billeder op i store størrelser, så de kan hænge på væggene. Særligt er de gode til at printe billeder på lærreder. Jeg forsøgte mig med netop at bestille sådan et billede på lærred hos dem, og jeg kan på ingen måde klage. Få dit billede på lærred og skab et lækkert og personligt indtryk til dit favoritrum i hjemmet, ligesom jeg gjorde.

God service og super kvalitet

Jeg blev kun positivt overrasket, da jeg gjorde min handel med SUMOpix. Deres endelige produkter er i utrolig god kvalitet. Selvom det billede, jeg bad om at få printet på lærred, ikke var af den bedste kvalitet, formåede de at få det til at så strålende ud på lærredet. Selvom de arbejder med høj kvalitet, tager de ikke en herregård for deres arbejde. I stedet fik jeg mit billede til en ganske fornuftig pris, som jeg på ingen måde kan tillade mig at klage over. Desuden får man fuld returret på sin bestilling, selvom der er tale om et personligt billede. Det kalder jeg service.

Det er ikke kun mig, der mener, at SUMOpix gør et godt stykke arbejde. På Trustpilot har de hele 9.9 i bedømmelse, og der har derfor næsten ikke været nogle, som har givet dem en bedømmelse på under fire stjerner.

Jeg vil til hver en tid anbefale dem, hvis man skal have printet sit billede på lærred.